Det är viktigt att alla företag, små som stora, har en klimatpolicy de följer för att minska utsläppen och annat som påverkar klimatet negativt. Men det är inte något som görs från en dag till en annan och därför behöver ni ta fram en plan.

Boka ett konferensrum

Helio kan du boka ett mötesrum där företaget kan ha en konferens. På mötet kan ni diskutera vilka klimatmål ert företag har och hur ni ska gå tillväga för att uppnå målen. Det kan vara skönt att komma bort från era vanliga lokaler och därför ska ni boka ett mötesrum. Förutom att ni kan diskutera klimatet och göra upp en plan kan ni också ha passande fika som går i samklang på temat för att ni ska komma i rätt stämning.

En annan fördel med att ha mötet på en annan plats är att ni får ett miljöombyte vilket kan resultera i att det blir lättare för er att koncentrera er på uppgiften. Därför kan det vara en bra idé att hålla mötet i ett bokat mötesrum. Det finns mötesrum runt om i hela landet. Så oavsett om ni bor i Stockholm eller Malmö kan ni hitta ett passande konferensrum.